Εξυπηρέτηση πελατών

Τρόποι πληρωμής

Με αντικαταβολή:

Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας που σας παραδίδει την παραγγελία. Το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται στα 2€.

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών που δηλώνετε προστατεύονται μέσω συστήματος online ασφάλειας, το οποίο εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Υποστηρίζονται οι αγορές με δόσεις.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με απλή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, έως ότου να μας στείλετε το αντίγραφο τραπεζικής εντολής στο email info@mourato.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2510 222142για επιβεβαίωση της κατάθεσης σας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΙΒΑΝ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ  5246/085592/758 GR36 0172 2460 0052 4608 5592 758
ΕΘΝΙΚΗ 0021/500383/696 GR30 0110 2150 0000 2150 0383 696

Τρόποι αποστολής

 • Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα 40€ πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής. Στην περίπτωση που η συνολική αξία της παραγγελίας είναι μικρότερη των 40€ η χρέωση ανά αποστολή 3€. 

Κύπρος
Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 12€ και οι τρόποι πληρωμής είναι με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τράπεζα.

 • Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα mail Επιβεβαίωσης Παραγγελίας το οποίο επαληθεύει ότι η παραγγελία έχει καταχωρηθεί στο σύστημα επιτυχώς με τα στοιχεία που δηλώσατε. Παρακαλούμε ελέγξτε ότι όλα τα στοιχεία είναι σωστά και δεν υπάρχει κάποιο λάθος ή παράλειψη. Διαφορετικά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εγκαίρως είτε με mail στο info@mourato.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2510 222142. 

Στην περίπτωση που δεν έχετε λάβει e-mail, βεβαιωθείτε ότι δεν έχει καταλήξει στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας / προσφορών. Αν συνεχίζετε να μην βρίσκετε το e-mail αυτό, είναι πολύ πιθανό να έχει πληκτρολογηθεί λάθος η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, οπότε και παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παραπάνω στοιχεία.

 • Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών  Γενική Ταχυδρομική/ Elta courier. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται μέσα σε 2-5 εργάσιμες ημέρες. Σε δυσπρόσιτες περιοχές απαιτούνται λίγες παραπάνω ημέρες.    

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.

Τρόποι παραγγελίας

 • Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά το είδος της επιλογής σας, χρησιμοποιώντας έναν από τους τρόπους αναζήτησης στην ιστοσελίδα ή σερφάροντας στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο.
 • Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικώς τα είδη της επιλογής σας στο τηλέφωνο 2510 222142 και με χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.

Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

 • Στη περίπτωση που θέλετε αλλάξετε το προϊόν για ένα διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα και οφείλεται σε λάθος της εταιρείας, τα αντίστοιχα έξοδα καλύπτονται από εμάς.
 • Στη περίπτωση που θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν για ένα για δικού σας λόγους, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, είτε με mail στο info@mourato.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2510 222142. Η αλλαγή γίνετε χέρι με χέρι και τα έξοδα της νέας αποστολής καλύπτονται από εσάς και αντιστοιχούν σε (5€).  Μπορείτε να κάνετε ΜΟΝΟ μία αλλαγή σε κάθε προϊόν. Το δέμα σας πρέπει να περιέχει την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.
 • Σε περίπτωση που ο πελάτης για προσωπικούς λόγους θέλει να επιστρέψει το προϊόν, χωρίς να γίνει η αντικατάσταση του, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, θα γίνει η παραλαβή του δέματος , ο σχετικός έλεγχος και θα επιστραφούν τα χρήματα με κατάθεση σε τραπεζικό λογαργιασμό μέσα στις επόμενες 15 ημέρες. Ο πελάτης θα επιβαρυνθεί τα έξοδα αποστολής και της επιστροφής. (8€).

Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στη       εταιρεία.Καταφθάνουν στο κατάστημά μας με δική σας ευθύνη και θα πρέπει να αποσταλούν στην αρχική τους συσκευασία.
 Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή.
 Σας συνιστούμε να κρατήσετε την απόδειξη του ταχυδρομείου/κούριερ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής

Συχνές ερωτήσεις

 • Πρέπει να δημιουργήσω λογαργιασμό για να αγοράσω κάποιο προιον;
  Oχι, έχετε τη δυνατότητα αγοράς ως επισκέπτης. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία Όνομα, Επώνυμο, Email, Τηλέφωνο (προαιρετικά) και Διεύθυνση (Οδός, Αριθμός, Πόλη/Περιοχή, Νομός).

 • Πως μπορώ να ακυρώσω τη παραγγελία;
  Για ακύρωση καταχωρημένης παραγγελίας παρακαλώ επικοινωνήστε με mail στο info@mourato.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2510 222142.

 • Υπάρχουν έξοδα αποστολής;
  Σε αγορές άνω τον 40€ είναι δωρεάν η αποστολή
 • Πώς μπορώ να πληρώσω;
  Υπάρχουν μερικές μέθοδοι πληρωμής που μπορούν να επιλεγούν: μέσω τραπεζικής μεταφοράς, με κάρτα στην τράπεζα Πειραιώς ή με αντικαταβολή.
 • Μπορώ να επιλέξω αλλο τρπό αποστολής;
  Συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες courier Γενική Ταχυδρομική και Πόρτα-Πόρτα (ΕΛΤΑ). Εάν επιθυμείτε άλλο τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2510 222142 πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 • Επιστροφή χρημάτων γίνεται;
  Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.
 • Πως ενημερώνομαι για την εξέλιξη της παραγγελίας μου;
  Όταν η παραγγελία σας φύγει από εμάς θα παραλάβετε email με τις πληροφορίες αποστολής της παραγγελίας σας και έναν αριθμό αποστολής, από την εταιρεία ταχυμεταφορών, όπου θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βλέπετε που βρίσκεται η παραγγελίας σας.

 • Σε πόσες μέρες γίνονται οι παραδόσεις;
  Η παραλαβή της παραγγελίας σας από τις εταιρείες courier γίνεται την την ίδια ή επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ο χρόνος παράδοσης των παπουτσιών είναι 1-3 εργάσιμες μέρες και εξαρτάται από την περιοχή στην οποία βρίσκεστε. (Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστούν 1-2 μέρες περισσότερο)