Σχετικά με εμάς

1939

Τα αδέλφια Στέργιος και Ιωάννης Σουλίδης δημιουργούν την εταιρία «ΣΟΥΛΙΔΗΣ» και ξεκινούν να κατασκευάζουν χειροποίητα δερμάτινα υποδήματα.

1976

Στις επόμενες δεκαετίες αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση ο Κίμων Σουλίδης, συνεχίζοντας να προσφέρει μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών υποδημάτων και αξεσουάρ. Συνεργάζεται με επώνυμους ελληνικούς και ξένους οίκους και βάζει την επιχείρηση στο βάθρο της ποιότητας και άνεσης!

2015

Έχοντας φθάσει αισίως στην τρίτη γενιά, παραδίδει την σκυτάλη στις αδερφές Βάσω και Στεργιάνα Σουλίδου οπού συνεχίζουν την οικογενειακή επιχείρηση.

2017

Δημιουργούν το ηλεκτρονικό κατάστημα «MOURATO», διανέμοντας προϊόντα από επώνυμα ελληνικά και ξένα Brand, έχουν ως στόχο να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας διατηρώντας πάντα την ίδια φιλοσοφία άνεσης και κομψότητας στις καλύτερες τιμές.

2019

Χαρούμενες λαμβάνουν ένα βραβείο για τα 80 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης «ΣΟΥΛΙΔΗΣ».

2021

Ανοίγουν ένα δεύτερο φυσικό κατάστημα στη πόλη με την επωνυμία «MOURATO», με νέες συνεργασίες σε παπούτσια και αξεσουάρ. Ταυτόχρονα δημιουργούν τη πρώτη σείρα παπουτσιών «MOURATO», διατηρώντας την παράδοση τους στην ποιότητα και άνεση από ένα χειροποίητο ζευγάρι παπούτσια.